actueel
1 / 1
1 / 2
1 / 3
1 / 4

Buitengewone Buitendag

De jaarlijkse Buitendag op landgoed Groenendaal was weer zeer geslaagd. Er waren 58 gasten aanwezig. Zoals altijd waren er wat afmeldingen van mensen die heel graag wilden komen maar het toch nét niet konden redden, door gezondheid en conditie. Dat is natuurlijk heel erg jammer voor hen, ook die mensen hadden er graag bij willen zijn. 

Het programma begon met een mooie toespraak van Alex Noord over hoop en soep, samen eten, waardigheid vieren - in soms ook nare omstandigheden in onze wereld. De presentatie van Hein Pijnenburg, directeur van de Wereldmuziekschool Haarlem, was bijzonder: veel prachtige klanken uit heel veel verschillende blaasinstrumenten. Daarbij gaf hij ook uitleg en muziektheorie, uitmondend in een interactief muziekstuk. Allerlei muziekinstrumenten werden uitgedeeld en bespeeld. Na een aperitiefje was er een goed gewaardeerde vegetarische driegangenlunch. Er vonden gesprekken plaats die soms weer uitmondden in afspraken voor later met elkaar.

Een geslaagde dag dus, georganiseerd door het college van diaconessen, en hopelijk kunnen zulke dagen nog heel lang voortbestaan!

onze locaties

Haarlem
Grote Vermaning
Frankestraat 24
2011 HV Haarlem
023 532 18 83
mail ons
route

-

Heemstede
Kleine Vermaning
Postlaan 16
2101 VH Heemstede
023 528 60 36
mail ons
route

anbi | privacy | colofon