actueel
23 november 2020
1 / 1
1 / 2
1 / 3
1 / 4

Fotowedstrijd en expositie Ongezien Haarlem

Dit weekend was de prijsuitreiking van de fotowedstrijd ‘Ongezien Haarlem’ van Fotogalerie De Gang. Jos Wienen, burgemeester van Haarlem, reikte de prijzen uit. De winnaar in de categorie Volwassen is Peter Erkelens met zijn foto met als titel ‘Unlocked Down’ en de winnaars in de categorie Jongeren zijn Anna Bakker en Julia Nicolaij. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!!!

Dit jaar heeft Haarlem 775 jaar stadsrechten. Fotogalerie De Gang wil dit mee vieren en schreef daarom een fotowedstrijd uit waar iedereen aan mee kon doen. Het thema van de wedstrijd is ‘Ongezien Haarlem’, met als doel om Haarlem op een minder gebruikelijke wijze in beeld te brengen. Een jury koos uit de inzendingen de foto’s voor de expositie en bepaalde de winnaars. Deze jury bestond uit: Sander Stoepker, fotograaf en juryvoorzitter; Jos Wienen, burgemeester van Haarlem; Ann Demeester, directeur Frans Halsmuseum Haarlem; Herman Heijn, predikant Doopsgezinde Gemeente en Corine Honders, manager collectie bij Business Art Service. 

De foto’s van de winnaars en de overige foto’s die door de jury zijn geselecteerd als onderdeel van de expositie zijn t/m januari te zien in Fotogalerie De Gang. U bent van harte uitgenodigd om de foto’s te komen bekijken.

onze locaties

Haarlem
Grote Vermaning
Frankestraat 24
2011 HV Haarlem
023 532 18 83
mail ons
route

-

Heemstede
Kleine Vermaning
Postlaan 16
2101 VE Heemstede
023 528 60 36
mail ons
route

anbi | privacy | colofon