actueel
25 en 26 juni
1 / 1

Gemeenteweekend 2022

Iedere twee jaar wordt een gemeenteweekend gehouden, traditioneel in Mennorode, Elspeet. Het doel is elkaar beter en anders te leren kennen en verdieping en bezinning te bieden. Het gemeenteweekend is een ideale manier voor nieuwe mensen om wegwijs te raken in de gemeente en geïnspireerd te worden door de ontmoetingen tussen jong en oud. Het thema is dit jaar: Een wereld van verschil. Dit is ook het landelijke jaarthema van de doopsgezinden.

Er is nog plaats!

Op zaterdagmiddag zal er na wat opwarmende activiteiten een interactief programma zijn gericht op ontmoeting en het uitdiepen van het thema. De avond staat in het teken van ontspanning. We gaan iets muzikaals doen met z’n allen. Zondagmorgen beginnen we met ochtendgymnastiek, daarna volgen er diverse en afwisselende workshops (o.a. muziek, creatief, duurzaam). Na de lunch sluiten we af met een speciaal op de locatie afgestemde viering in de inspirerende kapel De Luwte van Mennorode.

Uiteraard is er ook een speciaal programma voor kinderen en jongeren. En als er hummeltjes aangemeld worden zorgen we voor oppas.

Kosten: Volwassenen €70,- Jongeren (t/m 22 jaar) €20,-. Maximaal per gezin €175,- Gaarne het totaalbedrag overmaken naar de VDGH Haarlem o.v.v ’ Gemeenteweekend 2022’. Op rekeningnummer NL82ABNA056 1234 876.

U kunt zich opgeven door de hieronder afgedrukte gegevens vóór 10 juni a.s. ingevuld op te sturen.
Let op: de aanmelding is definitief, dat betekent dat de kosten hoe dan ook in rekening zullen worden gebracht. U kunt ook mailen naar de administratie, administratie@doopsgezindhaarlem.nl o.v.v. Gemeenteweekend 2022. Na aanmelding ontvangt u meer informatie. Met vriendelijke groet, Werkgroep Gemeenteweekend

twitterfacebook

onze locaties

Haarlem
Grote Vermaning
Frankestraat 24
2011 HV Haarlem
023 532 18 83
mail ons
route

-

Heemstede
Kleine Vermaning
Postlaan 16
2101 VE Heemstede
023 528 60 36
mail ons
route

anbi | privacy | colofon