agenda
17 t/m 23 juni
1 / 1

Vakantieweek

Ook dit jaar organiseert Doopsgezind Haarlem een 'vakantieweek'. Vooral bedoeld voor mensen in en om de gemeente voor wie het niet vanzelfsprekend is zelfstandig op vakantie te gaan. Ook is het gewoon heel gezellig om met een groep op pad te zijn, zowel voor wie alleen is als voor echtparen die van deze gelegenheid gebruikmaken. 

Hoe leuk dat is, blijkt wel uit het feit dat heel veel mensen die vorig jaar mee waren zich nu ook alweer hebben opgegeven. Daarnaast zijn er 'nieuwe' aanmeldingen, onder meer vanuit de bezoekers van 'Menno Meets...'. Zo is er nu al een groep van 28 gasten die meegaan naar Fredeshiem (Steenwijk). De begeleiding bestaat uit Pleun Veenendaal, Ria Philippo, Anna van der Meer, Johan Groenevelt, Carola Tees en Lineke van Welt. Zij hebben een gevarieerd programma gemaakt rondom het thema 'Kleurrijk!'. Met zo'n bont gezelschap van mooie mensen is dat zeker passend.

Wilt u ook mee met deze week? Er is nog plaats voor maximaal 2 mensen. Als de belangstelling groter is, horen we dat graag zodat we kunnen nadenken over mogelijke uitbreiding (dit of volgend jaar). Meer info en interesse kenbaar maken kan bij Lineke van Welt via pastoraat@doopsgezindhaarlem.nl.

Meer info en interesse kenbaar maken kan bij Lineke van Welt via pastoraat@doopsgezindhaarlem.nl.

twitterfacebook

onze locaties

Haarlem
Grote Vermaning
Frankestraat 24
2011 HV Haarlem
023 532 18 83
mail ons
route

-

Heemstede
Kleine Vermaning
Postlaan 16
2101 VH Heemstede
023 528 60 36
mail ons
route

anbi | privacy | colofon